Ajankohtaista

TWK Enterprise 2015 30.11.2014 ^

TWK Enterprisen vuosi 2014 oli unohtumaton. Se piti sisällään suuren määrän viestintää, kampanjoita, konsultointia ja tapahtumia kaikkein kirkkaimman helmen ollessa HJK – FC Barcelona ottelu. Vuoden lopussa meillä on ollut mahdollisuus keskittyä sivujemme uudistamiseen.

Tällä hetkellä valmistelemme kiivaasti vuotta 2015. Kalenterissamme on jo nyt lukuisia räätälöityjä asiakas- ja VIP-tapahtumia, mutta aina on tilaa uusille hyville avauksille.

Jatkuvat sopimuksemme urheiluun liittyvän viestinnän toteuttamisesta hyötyjen tuottamiseksi yrityksille ja urheilun organisaatioille toteutetaan täydellä sydämellä: Petteri Koposen koripalloleiri kesällä on hanskassa, vastaamme Suomen Palloliiton Huuhkajien VIP-tilaisuuksien ohjelmasisällöstä, Veikkausliigan Yrityscup järjestetään syksyllä ja Movember on jälleen marraskuussa.

Huolehdimme meille läheisten urheilijoiden yhteistyösopimuksista ja olemme avoimia uusille
neuvotteluille. Järjestämme urheilutaustaisia puhujia seminaareihin ja toteutamme yrityksille urheilupäiviä illanviettoineen.

Viestimme yrityksille on selkeä; kun haluatte saada lisäarvoa urheilun kautta, se onnistuu varmasti. Yhdistelemällä yhteistyösopimuksia, viestintää ja tapahtumia kokonaisuuksiksi, punainen lanka saadaan näkyville ja yrityksen arvoja tukevaksi. Koska aikaresurssi yrityksissä on aina rajallinen, apu on tarpeen ja saatavilla.

Yhtä lailla kannustamme urheiluorganisaatioita. Viestinnän merkitystä emme voi korostaa tarpeeksi ja sen painoarvo kasvaa päivä päivältä. Organisaatioiden pitää myös olla valmiita vastaamaan yritysten haluamiin yhteistyön muotoihin; näkyvyyden tuottaminen riittää vain harvoin.

Näillä sivuilla tulemme informoimaan tarkemmin tulevista tapahtumistamme ja toiminnastamme. Samoin tulemme esittämään aika ajoin näkemyksiämme urheilun markkinasta ja ilmiöistä.

Tervetuloa uusille sivuillemme ja Enterprisen matkaan!