Yhteystiedot

Urheilu ja yritykset ^

Urheilu ja yritykset

TWK Enterprise on luotettu kumppani usealle urheilijalle. Työskentelemme päivittäiseltä pohjalta kuitenkin vain muutamien urheilijoiden kanssa, sillä haluamme taata heille ja heidän kumppaniyritykselleen ensiluokkaiset ja yksilölliset palvelut.

Työskentely Jari Litmasen, Sami Hyypiän sekä Petteri Koposen kanssa on ollut pitkäjänteistä, ja urheilijan uraa kunnioittavaa. Näiden huippujen lisäksi olemme auttaneet ja autamme yksittäisissä caseissa lukuisia muita urheilijoita vastaantulevissa tilanteissa.

Yhteistyö urheilijan ja yrityksen välillä on kaikkein toimivinta, kun imagokokonaisuuteen yhdistää viestinnän, tapahtumat sekä markkinoinnin erottuvalla tavalla, joihin kaikkiin tarjoamme ratkaisut. Iloksemme olemme tässä onnistuneet usein ja saaneet olla rakentamassa menestystarinoita.

Palveluihimme kuuluu myös sopivien urheilukumppanien (urheilijat, seurat, Liigat, Liitot) hankkiminen yrityksille. Usein kohtaamme myös tilanteita, jossa urheiluyhteistyön esteenä ovat yrityksen aikaresurssit; vaikka halua hyödyntämiseen olisi, yrityksen henkilöstö ei ehdi miettiä konsepteja ja tehdä toteutuksia. Me poistamme tämän ongelman.

Me osaamme myös tuotteistaa urheiluorganisaation tuotteiston kiinnostavaksi ja mitattavaa hyötyä tuottavaksi sijoitukseksi. Kun uskomme tuotteeseen, olemme myös erittäin motivoituneita myyjiä.

Me olemme vankasti sitä mieltä, että urheiluun sijoittaminen on kannattavaa, kun tietää mitä on tekemässä.