Yhteystiedot

Petteri Koponen Adidas Basketball Camp ^

Petteri Koponen

Petteri Koponen rakastaa urheilua ja koripalloa. Hän on saanut koripallolta paljon, mutta hän haluaa myös antaa takaisin. Yksi tärkeimmistä tämän muodoista on vuosittainen Petteri Koposen koripalloleiri, joka järjestetään Enterprisen toimesta kesällä 2015 viidettä kertaa. Petterille on tärkeää, ettei leiri ainoastaan kanna hänen nimeään, vaan hän on lasten ja nuorten kanssa leirin ensimmäisestä sekunnista viimeiseen. Vuoden 2014 leirin paikat varattiin loppuun minuuteissa.

Olemme saaneet paljon palautetta leireille osallistuvilta sekä heidän vanhemmiltaan. Kiitos kaikille palautteen antajille, se lämmittää kaikkia leirin tekijöitä valtavasti. Tässä yhdestä palautteesta katkelma:

”On vaikea keksiä tarpeeksi meheviä adjektiivejä kuvaamaan fiilistä, millä poikamme palautui leiriltä kotiin:). Kun kotiin palautuu noin onnellinen lapsi, tekee se meidät vanhemmatkin äärettömän kiitollisiksi sekä iloisiksi. Suunnattoman ISO KIITOS Teille kaikille leirin tekijöille, jotka tarjositte lapselleni kesän parhaan viikon!”

TWK Enterprisen tehtävänä on mahdollistaa Petteri Koposen keskittyminen koripalloon. Leirin lisäksi me vastaamme Petterin kaupallisista ja markkinoinnillisista kumppanuuksista. Vaikka Petteri viettää suuren osan vuodestaan ulkomailla, kumppanien kanssa kuvaukset ja tapahtumat on aina onnistuttu järjestämään joustavasti.

Kiitämme hyvästä yhteistyöstä seuraavia yrityksiä: adidas, Kisakallio, Microsoft, TallinkSilja, hyviatekoja.fi -sivusto sekä BMW / Laakkonen.