Tapahtumat
Tapahtumat

TWK Enterprise järjestää tapahtumia VIP-tilaisuuksista Stadiontason tapahtumiin. Olennaisinta toiminnassamme on yksilöllisyys ja mieleenpainuvuus. Pyrimme aina luomaan ikimuistettavan ainutlaatuisen elämyksen. Pääsääntö on se, että rakennamme tapahtuman ympärille sellaisen koukun, että kohderyhmän kiinnostus on taattu ja muistijälki erinomainen.

Tässä esimerkkejä toiminnastamme:

Leirit
Olemme pitkään järjestäneet Sami Hyypiän jalkapalloleirit ja Petteri Koposen koripalloleirit.

VIP-tapahtumat
Järjestämme suurten urheilutapahtumien yhteyteen yksilöllisesti räätälöityjä VIPtilaisuuksia. Vastaamme Suomen Palloliiton järjestämien Huuhkaja-otteluiden VIP-tilaisuuksien ohjelmasta EM-karsinnan ajan. Kontaktimme ja luottamukselliset suhteemme huippu-urheilijoiden kanssa takaavat ensiluokkaiset asiantuntijat tilaisuuksiimme.

Pressitilaisuudet
Järjestämme vuosittain lukuisia lehdistötilaisuuksia urheilujärjestöille sekä muille organisaatioille, kuten Movemberille. Vastaamme kiinnostavien sisältöjen tuottamisesta ja kommunikoinnista sekä käytännön järjestelyistä kutsuineen. Yritysten liikunnalliset tapahtumat Toteutamme vuosittain useita liikunnallisia tilaisuuksia yrityksille. Vakiintuneen aseman on saavuttanut Veikkausliigan Yrityscup.

Matkat
Vaikka emme matkatoimisto olekaan, kauttamme järjestyy urheilumatkat matkanjohtajapalveluineen mihin ja minne otteluun hyvänsä. Me tuomme matkaanne aina ainutlaatuisen lisän; kurkistaminen niiden ovien taakse, jotka eivät yleensä avaudu tai esimerkiksi ottelun seuraaminen lajin tähden kanssa.

Kisastudiot
Organisoimme kisastudioita yritysten tiloissa, aitioissa ja ravintoloissa.

Stadiontapahtumat
Suurin helmemme oli kesän 2014 Barcelona – HJK ottelu, jonka ytimessä meillä oli etuoikeus olla mukana. Tämän lisäksi autoimme 2014 vastuullista järjestäjää ottelussa Tottenham – Celtic vastaamalla kaikesta, mikä koski Tottenhamia ja Celticiä.