Petteri Koponen;
Junnuleiri 10 vuotta!

Petteri Koponen rakastaa urheilua ja koripalloa. Hän on saanut koripallolta paljon, mutta hän haluaa myös antaa takaisin. Yksi tärkeimmistä tämän muodoista on vuosittainen Petteri Koposen koripalloleiri. Seuraavalla leirillä juhlitaan jo kymmenettä basketball campia.
Petterille on tärkeää, ettei leiri ainoastaan kanna hänen nimeään, vaan hän on lasten ja nuorten kanssa leirin ensimmäisestä sekunnista viimeiseen. Muutkin leirin ohjaajat ajattelevat samalla tavalla; hekin ovat rautaisia suomalaisen koripalloilun suuria nimiä.
Image
Image

Olemme saaneet paljon palautetta leireille osallistuvilta sekä heidän vanhemmiltaan. Kiitos kaikille palautteen antajille, se lämmittää kaikkia leirin tekijöitä valtavasti.

Tässä yhdestä palautteesta katkelma: ”On vaikea keksiä tarpeeksi meheviä adjektiivejä kuvaamaan fiilistä, millä poikamme palautui leiriltä kotiin:). Kun kotiin palautuu noin onnellinen lapsi, tekee se meidät vanhemmatkin äärettömän kiitollisiksi sekä iloisiksi. Suunnattoman ISO KIITOS Teille kaikille leirin tekijöille, jotka tarjositte lapselleni kesän parhaan viikon!”

Image
Image
TWK Enterprisen tehtävänä on mahdollistaa Petteri Koposen keskittyminen koripalloon. Leirin lisäksi me vastaamme Petterin kaupallisista ja markkinoinnillisista kumppanuuksista. Vaikka Petteri viettää suuren osan vuodestaan ulkomailla, kumppanien kanssa kuvaukset ja tapahtumat on aina onnistuttu järjestämään joustavasti.

Yrityksille leiri tarjoaa todellisen hyvän mielen operaation: mahdollisuuden olla mukana lasten ja nuorten iloisessa, liikunnallisessa sekä unohtumattomassa hyvän mielen positiivisessa tapahtumassa. Kun kiinnostuit, ole yhteydessä Ilpoon tai Janiin, niin räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan paketin.

Image

Leirin kyljessä pelataan myös golfia, joka on Petskulle rakas harrastus. Petteri Koponen Invitational hosted by Kisakallio. Vaikka tunnelma on letkeä, sen alle kätkeytyy myös tiukka kilpailu erinomaisine palkintoineen. Mutruilua ei kuitenkaan nähdä tai ainakaan näytetä, sillä kilpailussa on mukana hyväntekeväisyysluonne. Tule kumppaniksi ja/tai kokoa flaittisi. Yhteys Ilpoon, ja kalenteriin Golf-päivä erinomaisessa seurassa.

Katso video kesän 2019 leiristä: https://www.youtube.com/watch?v=hdtIvWMs C2c

Katso video 2019 golf-päivästä: https://www.youtube.com/watch?v=zrznyEbM X-I

Image

Jaa: