Kisastudiot ja
VIP-tapahtumat

Kisastudiomme saavat ravintolat täyttymään ja kutsuvieraanne rynnimään tilaisuuksiinne.
Urheilutapahtumien ympärillä järjestettävät VIP-, asiakas-, ja henkilöstötilaisuudet ovat suosituimpia palveluitamme. Tilaisuudet voivat olla avoimia yleisötapahtumia esimerkiksi urheiluravintolassa tai torilla, ne voivat olla yrityksen kutsuvieraille suunnattuja yksityistilaisuuksia ravintolan kabinetissa, areenalla aitiossa, ulkomailla stadikalla tai firman omissa tiloissa jne. Olennaista on, että räätälöimme tilaisuudet asiakkaamme tarpeen mukaan.
Image
Hyödynnämme voimakkaasti ensiluokkaisia urheilun verkostojamme. Yksi johtava ajatuksemme on, että tähtivieraamme ei vain piipahda tilaisuudessa, vaan on johdetun osuuden lisäksi läsnä koko tilaisuuden ja vieraitten jututettavissa. Me valikoimme tähtivieraan ja rakennamme ohjelman tarjoiluineen sellaiseksi, että tapahtuman houkuttelevuus kohderyhmälle on ylivertainen.
Image

Jottei verkostomme jäisi pelkäksi sanaksi, tässä esimerkkilistaa tilaisuuksissamme olleista asiantuntijoista:
Jari Litmanen, Joel Pohjanpalo, Rasmus Ristolainen, Ossi Väänänen, Petteri Koponen, Antti Niemi, Shefki Kuqi, Mikä Väyrynen, Mikael Forssell, Peter Enckelman, Jussi Jääskeläinen, Robbie Fowler, Sami Hyypiä, Antti-Jussi Niemi, Raimo Helminen, Pasi Rautiainen, Ville Peltonen, Jukka Vakkila, Martti Kuusela, Antti Muurinen, Mixu Paatelainen, Jyrki Heliskoski, Olli Huttunen, Markku Kanerva, Mika Lehkosuo, Pertti Alaja, Petteri Nummelin, Jarkko Wiss, Sami Helenius, Roni Porokara, Kossu Helin, Mika Ojala, Timo Furuholm, Marko Rajamäki, Jonatan Johansson, Mika Nurmela, Mika Laurikainen, Harri Ylönen, Keith Armstrong, Ari Hjelm, Jose Lindberg, Kevin Lankinen, Antero Niittymäki, Räde Rantanen, Mika Kottila, Sebastian Sorsa, Aino-Kaisa Saarinen, Jari Levonen, Hexi Riihiranta, Matti Hagman, Jere Uronen, Raimo Hirvonen, Teemu Tainio, Valeri Popovits, Aki Riihilahti, Jukka Tammi, Tommi Kautonen, Teemu Pukki, Joonas Kolkka, Markus Halsti, Petri Pasanen…

Jalkapallon 2020 EM-kisojen

tiimoilta havaitsimme päätelmämme oikeaksi: Ohjelmapalvelujen ja jalkapallopersoonien kysyntä on suurta, sekä Suomessa että Huuhkajien kisapaikkakunnilla. Pystyimme vastaamaan tähän laadukkaasti ja asiakkaiden toiveitten mukaisesti. Yhtä lailla havaitsimme, että yritysten, ravintoloiden ja tapahtumajärjestäjien keskuudessa kilpailu oli kovaa, mutta odotukset huipussaan. Tilanne on sama myös vuonna 2021, jolloin me olemme edelleen valmiina rakentamaan tapahtumanne alusta loppuun tai huolehtimassa unohtumattoman ainutlaatuisen jalkapallo-ohjelman tuottamisesta

Image
Kaikki haluavat nähdä historialliset Huuhkajien ottelut, myös teidän henkilöstönne, asiakkaanne ja sidosryhmänne. Tehdään matseista ikimuistoisia ja hyödynnetään tilaisuus!

Jaa: