Suuret ottelut

Päätimme alkukesällä 2013, että tuomme maailman parhaan jalkapallojoukkue FC Barcelonan Suomeen.
Tiesimme tavoitteen äärimmäisen kunnianhimoiseksi, mutta emme antaneet todennäköisyyksien häiritä. Nopeasti tasaveroiseksi kumppaniksemme valikoitui HJK, jonka kanssa määrätietoisesti neuvottelimme 10 kuukauden ajan Katalonian ylpeyden kanssa. Kun Barcelona valitsi harjoituskauden viimeiseksi vastustajakseen lukuisten kandidaattien joukosta Suomen ja HJK:n, olimme puolessa välissä tavoitetta. Jäljellä oli mittavat ottelujärjestelyt FC Barcelonan ja ennen kaikkea katsojien viihtyvyyden takaamiseksi.
Image

Ottelu myytiin loppuun minuuteissa. Kumppanihankinnassa menestyksekäs yhteistyö toteutettiin Infornt Finland Oy:n kanssa. Myös viestinnässä onnistuttiin. Katsojamäärä, yli 40 000 katsojaa, on nykymuotoisen Olympiastadionin ennätys. Mediahuomio oli valtavaa. FC Barcelona jakoi vuolaita kiitoksia.

Meille erityisen tärkeää olivat asiakas- ja kumppanitutkimuksen tulokset, jotka olivat kauttaaltaan kiitettävät. Työskentely rinta rinnan HJK:n kanssa oli ehdoton onnistumisen edellytys.

Tästä yhteistyöstä ja sen saumattomuudesta olemme HJK:lle todella kiitollisia.

Image
Image

Jatkoimme osapuolten kanssa erinomaista yhteistyötä, ja toimme yhden maailman suurimmista, kiinnostavimmista menestyksekkäimmistä jalkapallojoukkueista, Liverpool FC:n Suomeen pelaamaan HJK:ta vastaan vuonna 2015. TWK Enterprise vastasi myös Tottenhamin ja Celticin joukkueiden palveluista ja yhteydenpidosta niin ikään 2014 Helsingissä.

Olympiastadionin remontti valmistuu loppukesällä 2020. On siten hyvin mahdollista, että stadikalla nähdään suurottelu jälleen 2021…

Image

Jaa: