Tapahtumat

TWK Enterprise järjestää tapahtumia VIP-tilaisuuksista Stadiontason tapahtumiin. Olennaisinta toiminnassamme on yksilöllisyys ja mieleenpainuvuus. Pyrimme aina luomaan ikimuistettavan ainutlaatuisen elämyksen. Pääsääntö on se, että rakennamme tapahtuman ympärille sellaisen koukun, että kohderyhmän kiinnostus on taattu ja muistijälki erinomainen.

Tässä esimerkkejä toiminnastamme:

Kisatorit, tapahtumatorit, ohjelmapalvelut

Organisoimme kisastudioita yritysten tiloissa, areenoilla, aitioissa ja ravintoloissa. Toteutamme erilaisia räätälöityjä tilaisuuksia vuosittain kymmenittäin. Monet tapahtumistamme ovat yksityisiä, yhtä monet julkisia.

Jalkapallon 2020 EM-kisojen tiimoilta havaitsimme päätelmämme oikeaksi: Ohjelmapalvelujen ja jalkapallopersoonien kysyntä on suurta, sekä Suomessa että Huuhkajien kisapaikkakunnilla. Pystyimme vastaamaan tähän laadukkaasti ja asiakkaiden toiveitten mukaisesti. Yhtä lailla havaitsimme, että yritysten, ravintoloiden ja tapahtumajärjestäjien keskuudessa kilpailu oli kovaa, mutta odotukset huipussaan. Tilanne on sama myös vuonna 2021, jolloin me olemme edelleen valmiina rakentamaan tapahtumanne alusta loppuun tai huolehtimassa unohtumattoman ainutlaatuisen jalkapallo-ohjelman tuottamisesta.

Image

Leirit

Olemme pitkään järjestäneet Sami Hyypiän jalkapalloleirit ja Petteri Koposen koripalloleirit. Petteri Koposen leiri täyttää 2020 kesällä 10 vuotta, joten heinäkuussa on juhlat! Katso lisää näiltä sivuilta.

VIP-tapahtumat

Järjestämme suurten urheilutapahtumien yhteyteen yksilöllisesti räätälöityjä VIP-tilaisuuksia. Olemme vastanneet vuosia Suomen Palloliiton järjestämien Huuhkaja-otteluiden VIP-tilaisuuksien ohjelmasta: sama jatkuu myös tänä vuonna. Kontaktimme ja luottamukselliset suhteemme huippu-urheilijoiden kanssa takaavat ensiluokkaiset asiantuntijat tilaisuuksiimme.

Image

Pressitilaisuudet ja promootiot

Järjestämme vuosittain lukuisia lehdistötilaisuuksia urheilujärjestöille, yritysille sekä muille organisaatioille. Vastaamme kiinnostavien sisältöjen tuottamisesta ja kommunikoinnista sekä käytännön järjestelyistä kutsuineen.

Yksi esimerkki promootioistamme oli jalkapallosisällön tuottaminen Pepsi Maxille Mestareiden Liigan Pokaalin Suomen vierailulle.

Matkat

Vaikka emme matkatoimisto olekaan, kauttamme järjestyy urheilumatkat matkanjohtajapalveluineen mihin ja minne otteluun hyvänsä. Me tuomme matkaanne aina ainutlaatuisen lisän; kurkistaminen niiden ovien taakse, jotka eivät yleensä avaudu tai esimerkiksi ottelun seuraaminen lajin tähden kanssa takaavat ensiluokkaiset asiantuntijat tilaisuuksiimme.

Image

Stadiontapahtumat

Suurin tapahtumamme on ollut kesän 2014 Barcelona – HJK ottelu, jonka ytimessä meillä oli etuoikeus olla mukana. Tämän lisäksi autoimme 2014 vastuullista järjestäjää ottelussa Tottenham – Celtic huolehtimalla joukkueista. Olimme myös mukana tuomassa Liverpool FC:n Suomeen vuonna 2015. Kaikki ottelut pelattiin Olympiastadionilla.

Stadikan remontti valmistuu loppukesällä 2020. Oletamme, että stadionilla pelataan jälleen suurottelu kesällä 2021…

Image

Jaa: