Urheilijayhteistyö

TWK Enterprise on luotettu kumppani usealle urheilijalle. Työskentelemme päivittäiseltä pohjalta kuitenkin vain muutamien urheilijoiden kanssa, sillä haluamme taata heille ja heidän kumppaniyritykselleen ensiluokkaiset ja yksilölliset palvelut.

Työskentely Jari Litmasen, Joel Pohjanpalon, Sami Hyypiän sekä Petteri Koposen kanssa on ollut pitkäjänteistä, ja urheilijan uraa kunnioittavaa. Olympiatoivojemme Emil Soravuo sekä koripalloilija Alexander Madsen ovat avanneet palettiimme nuoruudellaan ja vaikuttavuudellaan uuden ulottuvuuden. Näiden huippujen lisäksi autamme jatkuvasti yksittäisissä caseissa lukuisia muita urheilijoita ja yrityksiä vastaantulevissa tilanteissa.

 

Image
Yhteistyö urheilijan ja yrityksen välillä on kaikkein toimivinta, kun imagokokonaisuuteen yhdistää viestinnän, tapahtumat sekä markkinoinnin erottuvalla tavalla. Näihin kaikkiin tarjoamme ratkaisut. Läheisen partnerimme Careca Sportsin myötä kaikki yhteistyön innoittamat promotuotteet järjestävät kauttamme luotettavasti, laadukkaasti ja nopeasti. Iloksemme olemme onnistuneet kokonaisvaltaisen yhteystyön toteuttamisessa ja saaneet olla rakentamassa menestystarinoita.
Image

Palveluihimme kuuluu myös sopivien urheilukumppanien (urheilijat, seurat, Liigat, Liitot) hankkiminen yrityksille. Usein kohtaamme myös tilanteita, jossa urheiluyhteistyön esteenä ovat yrityksen aikaresurssit; vaikka halua hyödyntämiseen olisi, yrityksen henkilöstö ei ehdi miettiä konsepteja ja tehdä toteutuksia. Me poistamme tämän ongelman.

Me osaamme myös tuotteistaa urheiluorganisaation tuotteiston kiinnostavaksi ja mitattavaa hyötyä tuottavaksi sijoitukseksi. Kun uskomme tuotteeseen, olemme myös erittäin motivoituneita myyjiä.

Me olemme vankasti sitä mieltä, että urheiluun sijoittaminen on kannattavaa, kun tietää mitä on tekemässä.

Image

Jaa: